Network Menu

Överflyttning till ny SWEA avdelning

Ta med dig SWEA

Om du kommer att flytta under årets gång, så får du “ta med dig” ditt medlemsskap, dvs du ska inte behöva betala Avgiften till SWEA International en gång till. Fyll i blanketten som finns bifogad nedan och maila till sweatelemark.medlemsansvarig(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com På det sättet får din nya avdelning automatiskt alla dina uppgifter och du slipper vara registrerad i registret på två ställen med olika medlemsnummer.

SWEA overflyttblanket.doc

Du behöver alltså inte göra mer utan blir sedan kontaktad av din nya avdelning och förhoppningsvis välkomnad i de fina välkomstprogram som finns på olika orter. 

Om du hastigt flyttat och missat att meddela detta eller om det av andra orsaker inte fungerat skickar du bara en e-mail till members(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org och meddelar din flytt och din nya adress. Har du fått ett uppehåll i ditt medlemskap pga av missad inbetald medlemsavgift eller dylikt, kan du meddela detta till members(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org och blir då hänvisad till “rätt” person på din nya ort och kan snabbt bli medlem igen.

Skulle du flytta till en ort som ej har SWEA-avdelning flyttar du över ditt medlemskap till närmast liggande avdelning och kan på så sätt fortsätta att vara Swea och ha tillgång till vårt fina nätverk. Det finns Sweor som kontaktpersoner på ca 40 orter utan SWEA-avdelning och du kommer snabbt i kontakt med andra Sweor. Vill du bli kontakt-Swea tar du kontakt med kontaktswea(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org">kontaktswea(at)swea.org SWEA sprider sig snabbt över världen och detta är ett bra sätt att komma i kontakt med andra svenskor och på sikt bilda nya avdelningar.

 

Välkommen som medlem i SWEA – var än i världen du är!